Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları ve Müzik Bölümü 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı için başvuruda bulunup, kılavuzda yer alan şartları taşıyan adayların listesi ve sınav tarihleri ekte verilmektedir.

GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ

26 Ağustos 2024 tarihinde sınava girecek öğrenciler için tıklayınız.

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Sınavı Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi (Şeyh Edebali ve Muharrem Ertaş salonunda) ve Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesinde (Tasarım I ve Tasarım II derslikleri) yapılacaktır.

Sınava Girecek Adayların Yanında Bulundurması Gerekenler

Resmi Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi, kalem açacağı.

MÜZİK BÖLÜMÜ

02 Eylül 2024 tarihinde sınava girecek öğrenciler için tıklayınız.

03 Eylül 2024 tarihinde sınava girecek öğrenciler için tıklayınız.

Müzik Bölümü Sınavı Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Neşet Ertaş Salonunda yapılacaktır.

Sınava Girecek Adayların Yanında Bulundurması Gerekenler

Resmi Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport),  her adayın kendi enstrümanı.

Not: Kayıt esnasında adaylardan kaynaklı hatalardan, Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı sorumlu tutulamaz.