Fakültemiz oryantasyon etkinliği  Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Neşet Ertaş salonunda akademik personel, idari personel ve fakülte öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğrencilerinden Ebru ÖZTÜRK'ün fakülte tanıtım sunumlarıyla başlayan etkinlik, Öğr. Gör. Sinan TÜFEKCİ'nin "BKYS (Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi)" sunumuyla, Dekan Yardımcısı Doç. Hande KILIÇARSLAN'ın "AYDEP (Ahi Yeterliliğe Dayalı Eğitim Projesi)" sunumuyla, Müzik bölüm başkanı Prof. Dr. Kubilay KOLUKIRIK'ın "Müfredat Kazanımları" sunumuyla devam etmiştir. Etkinliğin son bölümünde Müzik bölümü öğrencileri A. Mert SARITAŞ, Emirhan KOÇ, Yaşar Cenk ÇETİN ve İlteriş Kaan ARAS'ın Rock ve Anadolu Rock türünde eserlerin yer aldığı bir müzik dinletisi gerçekleştirdiler.