Değerli Çalışanlarımız,

Üniversitemizdeki çalışma hayatının daha verimli ve etkin olması amacıyla sizlerin Üniversiteye olan bağlılıkları ile çalışma ortamlarındaki motivasyonlarını, tatminlerini ölçmek, değerlendirmek ve sonuçlara göre iyileştirme planlarını yaparak uygulamak amacıyla online olarak Çalışan Memnuniyet Anketi düzenlenmiştir. (Anketin uygulanmasına ilişkin prosedür aşağıdaki linkte belirtilmiştir.)

Üniversitemizde yürütülmekte olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında düzenlenen Çalışan Memnuniyet Anketinin objektif olarak değerlendirilmesi, yapılacak iyileştirme çalışmalarına önemli bir girdi sağlayacaktır. Bu nedenle aşağıda verilen linkte yer alan anketin, 14 Temmuz 2017 tarihine kadar doldurulmasını önemle rica ederiz.

Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Çalışan Memnuniyet Anketi için TIKLAYINIZ.

PR - 022 Çalışan Memnuniyet Anketi Prosedürü için TIKLAYINIZ.