2017-2018 Eğitim / Öğretim Yılı Ön Kayıt ve Özel Yetenek Giriş Sınavı Takvimi Ve Esasları Kılavuzu yayınlandı.

Ahi Evran Üniversitesi Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü, Halı-Kilim-Eski Türk Kumaşları Anasanat Dalı (1. Öğretim) ve Müzik Bölümü, Müzik Anasanat Dalı’na (1. Öğretim)  2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için 2017 YGS (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı) puanı ve Özel Yetenek Sınavı ile aşağıda belirtilen kontenjanlarda öğrenci alınacaktır. Fakültemizin Geleneksel Türk El Sanatları Bölümüne müracaat eden adaylarda 2017 yılı YGS puanlarının herhangi birinden en az 180 puan alma şartı, Müzik Bölümü’ne müracaat eden adaylarda 2017 yılı YGS puanlarının herhangi birinden en az 150 puan alma şartı aranacaktır.

Diğer bilgiler için tıklayınız...