Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültemizin sanat dolu dünyasına hoş geldiniz!

2018 yılında kurulan ve köklü bir geçmişi temsil eden Fakültemiz, Geleneksel Türk Sanatları ve Müzik Bölümü ile sanatsal mirasımızı gelecek nesillere aktarmayı ve sanatsal yetenekleri olan gençleri yetiştirmeyi hedeflemektedir. Amacımız, öğrencilerimize sanatın büyüsünü ve gücünü keşfetmeleri için ilham verici bir ortam sunmaktır. Fakültemizde yer alan Geleneksel Türk Sanatları ve Müzik Bölümü, öğrencilerimize zengin bir kültürel deneyimi sunarken aynı zamanda evrensel sanat anlayışını da öğretmeyi amaçlamaktadır. Fakültemiz, yerel ve evrensel kültürün gelişimine katkı sağlayarak sanatın birleştirici gücünü ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda, öğrencilerimizin sanatsal yeteneklerini geliştirerek onları üretken ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Sizleri fakültemizin renkli dünyasına davet ediyor, sanatın büyülü yolculuğunda birlikte olmayı umut ediyorum.
Saygılarımla,

Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı